Skip to main content

Maaskantse Boys 1 - DSS'14

MAREN-KESSEL - Zondag heeft DSS'14 met 0-0 gelijkgespeeld uit bij Maaskantse Boys. ,,Een terechte uitslag'' aldus DSS'14-trainer Klaas Bieze over de remise.

Aan het begin van de eerste helft van deze winderige partij was het DSS'14 dat de boventoon voerde en een paar grote kansen kreeg om de score te openen. Dit lukte echter niet en zo bleef de thuisploeg in de wedstrijd. Ondanks dat DSS'14 de betere ploeg was viel de thuisploeg af en toe ook aan. Bij het rustsignaal stond het nog steeds 0-0.

In de tweede helft waren de rollen omgedraaid en was het Maaskantse Boys dat sterker was dan DSS. De thuisploeg kreeg hierdoor ook een paar grote kansen om de score te openen maar net zoals DSS'14 in de eerste helft slaagde Maaskantse Boys er in de tweede helft niet in om dit te bewerkstelligen. Dit kwam mede door een paar goede reddingen van Dylan van Bekkum die de bezoekers in de wedstrijd hield. Tegen het einde van de wedstrijd kreeg Maaskantse Boys binnen enkele minuten na elkaar twee rode kaarten. Het was toen echter al te laat in de wedstrijd voor DSS'14 om deze situatie te benutten.