Penningmeester gezocht

Helaas hebben de gesprekken met kandidaten (nog) niet geleid tot een invulling van de vacature van penningmeester bij DSS`14.

Zoals sommigen van jullie inmiddels hebben vernomen zal Miranda van der Pol, onze penningmeester, haar taken als penningmeesteer november 2019  neerleggen.

Miranda heeft de afgelopen  jaren een enorme steen bijgedragen om de club financieel te ondersteunen met het penningmeesterschap. Miranda is bereid de nieuwe penningmeester in te werken. Voor nu zoeken wij met spoed een opvolger voor de functie van penningmeester.

Doel

De functie van penningmeester is een bestuursfunctie en het voornaamste doel van de penningmeester is het beheren van de geldmiddelen van de vereniging.

Taken en verantwoordelijkheden

De bijbehorende taken en verantwoordelijkheden van de penningmeester zijn: - Opstellen van de jaarlijkse begroting met ondersteuning van Marjan Gooyer, ter goedkeuring van het bestuur en de Algemene Leden Vergadering; - Voorzien van budgetten aan de diverse commissies en toezien op de uit giften hiervan; - Toezien op binnenkomende gelden, zoals contributies, kantineopbrengsten, sponsorgelden, et. cetera; - Tijdig overmaken van betalingen, zoals o.a. inschrijfgelden, boetes, KNVB lidmaatschap en overige facturen; - Zorg dragen voor een adequate ledenadministratie; - Fiatteren van uitgaven en daarbij waken voor overschrijding van de begroting; - Alle inkomsten en uitgaven registreren in de daarvoor bestemde boeken; - Eens per kwartaal de inkomsten en uitgaven ten opzichte van de begroting rapporteren aan het bestuur, zowel totaal als   per commissie; - Opstellen financiële jaarverslag; - Rapporteren aan de kascommissie ter verkrijging van decharge; - Afleggen van verantwoording aan de ALV namens het bestuur over het gevoerde financiële beleid; - In overleg met het bestuur afsluiten van overeenkomsten met derden is tekenbevoegd de vereniging te binden door gezamenlijk   handelen met hetzij de voorzitter, hetzij de secretaris);

Werkdruk

Afhankelijk van wat er allemaal speelt neemt de functie van penningmeester wekelijks een aantal uren in beslag.

Geïnteresseerd in de functie? Stuur een gemotiveerde mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek een bestuurslid aan.

Mvgr, Bestuur DSS`14

Adres

Sportpark DSS`14

Gerestraat 4A
4063CR Heesselt
0344-652193